Ismerj meg minket

Vállalkozásunk digitális fotókidolgozással, vászonképek készítésével és fényképes ajándéktárgyak készítésével foglalkozik Debrecen belvárosában.

A fotókidolgozást digitális vegyszeres laborgéppel végezzük (Noritsu 3311 laborgéppel), 300 DPI lézeres levilágítással, fotóelőhívó vegyszerben stabilizálja a gép képeket, majd szárítja. Digitális legújabb fejlesztésű vegyszeres fotópapírra dolgozzuk ki képeinket. Egy kép kb 5 perc alatt készül el. Egy óra alatt  1000 db 10×15-ös méretű képet tud elkészíteni.


Kollégáink nagy tapasztalatú szakemberek. Minden előhívandó képet szűrik, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki belőle, beállítják a színeket,  kontrasztot, denzitást. Minden nap napi színtesztet végzünk a géppel, hogy a színek tökéletesek legyenek. (Sok helyen automatizált gépek végzik a képek előhívását, nem látja senki a képeket, így korrigálni sem tudják az esetleges hibákat, színteszteket csak ritkán végeznek).

A digitális korban többen összegyűjtik a fotókat,  és amikor sok van, akkor hívatják elő. Mi alkalmazkodunk ehhez, és kedvező árú fotókidolgozást kínálunk kiváló minőségben 100 db feletti mennyiség esetén  (50% kedvezményt biztosítunk).

A webáruházukba fel kell tölteni a képeket, kiválasztani a méretet, felületet és a mennyiséget, elkészítjük a képeket 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk.

 


 

Profi fotósoknak


Garantált  megbízható minőségű képkidolgozás, egyedi képszűréssel kedvező áron.

Kidolgozunk:
igazolvány képeket (3,5 x4,5 cm)
– tablóképeket (7×10 cm)
– indexképet (9×13, 10×15, 13×18, 15×21, 18×27, 20×30) méretekben.

Nyomtatunk fényes vagy matt fotópapírra egyedi méretekben maximum 100×200 cm-ig.

Iskoláknak, óvodáknak, intézményeknek


Vállalunk osztályokról, csoportokról képek kidolgozását profi minőségben kedvező áron. Egyre több fotós már digitálisan adja át a képeit, ilyenkor tudunk segíteni. 

Össze kell gyűjteni a kidolgozandó képeket, fel kell tölteni a webáruházunkba, és a kidolgozott képeket visszaküldjük futárszolgálat segítségével.

Nem kell vele sehova menni,  és pár napon belül házhoz érkeznek a képek.

 

Lakossági megrendelőknek


Kedvező árú  (100 db felett) fotókidolgozás szolgáltatásunkkal csak a webáruházunkba fel kell tölteni a képeket, és pár napon belül futárral házhoz szállítjuk a képeit.

 

X