Profi fotósoknak is ajánljuk szolgáltatásainkat!

Profi fotósoknak is ajánljuk szolgáltatásainkat!


A képeket digitális professzionális Noritsu 3311 vegyszeres laborgépünkkel dolgozzuk 300 DPI lézeres levilágítású laborunkban. Minden képet egyenként manuálisan szűrnek tapasztalt fotólaboránsaink, ha kell beállítják a színeket, kontrasztot, denzitást azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki a fotókból. Legújabb fejlesztésű digitális vegyszeres fotópapírra (Lucky digital paper 250 g/m2 fotópapírt használunk, összehasonlítás képpen a Fuji Crystal Archive papír 230 g/m2) dolgozzuk ki képeinket. Számunkra rendkívül fontosak a tökéletes színek, ezért a laborgépünkön minden nap színkalibrációs teszttel indítunk, melyet a gép beolvas, kiértékel, pontosítja a beállításokat. Csak ez után kezdődik a munka.

Nálunk ezért egyeznek meg a színek utánrendelés után is… Ipari szerkesztő monitorunk szinkalibrált (amit a monitoron látunk, ugyanolyan lesz a kép színe is). Széles képméret választékunk van. Az alábbi méreteket készítjük fényes vagy matt fotópapírra: 9×13, 10×15, 13×18, 15×21, 18×24, 18×27, 20×25, 20×30 (beszerkesztett igazolványkép vagy tablókép is alap képárban van). Ha kell, beszerkesztjük az igazolványképet (4 db-ot 1 lapra) vagy tablóképet (2 db-ot 1 lapra) Készítünk beszerkesztett indexképet kép árában, bármely méretben. Egyedi méretű képeket is készítünk m2 áron.

Nyomtatunk nagy méretű fotókat széles formátumú fotónyomtatóinkkal (Epson és HP designjet), ezeket a képeket bármilyen méretben el tudjuk készíteni maximum 100×200 cm méretig, fényes vagy matt fotópapírra (200g/m2) m2 áron. Ballagási tablók kivitelezését is vállaljuk (nyomtatás, keretezés, kistabló). Ballagó tabló modern kivitelezési formája a vakrámázott vászonkép tabló változata, melyet 2 fajta kerettel (2cm vagy 4,5 cm széles keretre) tudunk elkészíteni. A tablóból kisebb méretűt tudunk készíteni az osztályfőnöknek, vagy akár minden diáknak. Modern letusztult megjelenést ad a hagyományos tablókhoz képest. Személyes átvételi van lehetőség Debrecenben, vagy kiszállítással (csomagküldő pontra vagy futárral házhoz szállítással).

Csak online fel kell tölteni a képeket, és pár nap múlva házhoz jönnek a képek…ennyire egyszerű. Bármilyen kérdése van, elérhetőségünk vegye fel velünk a kapcsolatot. Amennyiben profi fotós vagy, de nem készíttetsz papírképet, lehet hogy a partnereidnek szüksége lenne rá. Ajánlj minket, mert lakosságnak vagy intézményeknek is kedvező áron, korrekt minőségi munkát végzünk. Neked sem mindegy, hogy az általad átadott digitális képekből milyen minőségű papírképet kapnak vissza a megrendelőid. (Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám) Azért alacsonyak az áraink a konkurenciához képest, mert van egy minimális rendelés mennyiségünk. Legkényelmesebb megoldás az ügyfeleidnek, ha online felületen feltöltik a képeket, amit mi futárral házhoz szállítunk.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X