Tablóképek, ballagási csoportképek kidolgozása

Tablóképek, ballagási csoportképek kidolgozása


A sok év alatt rengeteg képet hívtunk elő profi fotósok megbízásából iskolásoknak, óvodásoknak, intézményeknek, így egy kicsit mi is ott voltunk a Ti eseményeiteken (óvodai fotózás, farsang, elsős lettem, tablókép, ballagás, szalagavató, diplomaosztó, stb) és  sok csoportképet (ovis csoport, farsangi csoportkép, iskolai osztályok csoportképei, ballagó nagy tabló, ballagási kis tabló , stb) készítettünk  számotokra.

Ezeket a képeket fotósok  vagy egy-egy  óvónő, tanár vagy szülő fotózta, a képek közül kiválasztották, amelyeket szeretnék papírképként kidolgoztatni, összeírták és elküldték a fotólaborunkba. A papírképeket elkészítettük, majd az intézményekben szétosztásra került.

Az utóbbi időben egyre több fotós már nem vállalja a papírkép készítését, mert számára az összeírás macerás, nem akar vele foglalkozni, inkább digitális formátumban (CD, DVD, felhőbe mentve) adja át az elkészült képeket a megrendelőiknek.

Ilyen esetekben tudunk nektek segíteni online fotókidolgozásunkkal az egész országban. Ha megkapjátok  digitális formátumban a képeket, akkor válasszátok ki és gyűjtsétek össze, hogy kinek melyik képből hány darabra van szüksége. Ezek után már csak annyi dolgotok van, hogy feltöltsétek a képeket a webáruházunkba, válasszátok ki a méretet és  a darabszámot, és küldjétek el a megrendelést. Pár napon belül megkapjátok az elkészült képeket az ország bármely pontján. Ha kevés volt a kép és még szeretnétek belőle rendelni, akkor leadtok egy újabb megrendelést, és már készülnek is a képek. Ennyire egyszerű.

Széles méretválasztékunk van az igazolványképtől (3,5×4,5 cm)  a nagy méretű (maximum 100×200 cm-ig) minden méretet elkészítünk.

Vállaljuk osztálytablók kivitelezését (tabló nyomtatása, keretezése, kis tabló kidolgozása) hagyományos módon.

Egyre többen szeretnének különlegesebb ballagótablót készíttetni, többen kérnek vászonkép nagy tablót tabló tőlünk, és az osztályfőnöknek elkészíttetik ugyanazt kisebb méretben (volt már olyan is, hogy minden diáknak kellett egy kisebb méretű). Ez árlistánkban nem található, de email-ben tudunk kedvező árajánlatot adni.

Egyénileg szűrünk minden képet, így a legtöbbet hozzuk ki minden képből.

Azért tudunk olcsók lenni a piacon, mert nagyobb mennyiségek kidolgozásával foglalkozunk, garantált minőségben, a darabos listaárhoz viszonyítva 50% kedvezményt tudunk adni az online kép kidolgozásunkból.

Személyes átvételi van lehetőség Debrecenben, vagy kiszállítással (csomagküldő pontra vagy futárral házhoz szállítással).

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X