Lepje meg családtagjait egy megörökített emlékével!

Lepje meg családtagjait egy megörökített emlékével!


Online fotókidolgozás 50% kedvezménnyel lakossági ügyfeleknek

Kitaláltunk egy rendkívül kedvező árú fotókidolgozást számotokra. Van egy minimális rendelési határ,  100 db 9×13 vagy 100 db 10×15 méretű kép, vagy vegyes méretek rendelésénél 5.000 Ft-os rendelési limit.

Ha ezen feltételekből az egyik teljesül, akkor 50% mennyiségi és online kedvezményt tudunk számodra biztosítani a képkidolgozás árából. A digitális fotózás korában egyre jobban elterjedt, hogy a képeket nem a fotózás után hozzák be előhívatni. A képek a fényképező gépen (telefonon) vannak, van aki lementi a számítógépére, és ha sok összegyűlik, akkor kiválogatja azokat, amelyeket szeretne előhívatni, melyet majd be tud tenni egy fotóalbumba, fotókeretbe vagy odaadni a nagyszülőknek, rokonoknak. A digitális fotózás nagy előnye, hogy nem kell minden fotót előhívatni, ki lehet válogatni és csak a legjobbak kerülnek előhívásra. A digitális fotózásnak van egy nagy hátránya, ha  az adathordozó (CD, DVD, pendrive, merevlemez) megsérül, akkor oda lesznek a féltett képeink. Ezért is érdemes papírképet készíttetni a legjobb képeinkről. Idős szüleink, nagyszüleink sem egy pendrive-nak fognak örülni (rajta több 100 képpel), hanem egy fotóalbumnak benne a kiválasztott legjobb képekkel, melyet sokkal sűrűbben fog elővenni a polcról, megnézegetni, és büszkén fogja megmutatni a szomszédoknak, barátoknak.

Kialakítottunk egy online feltöltési rendszert, így bárki otthonról bármikor feltöltheti a képeket kidolgozásra. Ki tudja választani a kép méretét, mennyiségét. Személyes átvételi lehetőség Debrecenben van lehetőség, de az ország bármely pontjára el tudjuk juttatni a (csomagküldő pontra vagy futárral házhoz szállítással) a kidolgozott fényképeket. 10.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszálltás ingyenes.

Lehetőség van egyedi méretű képek készíttetésére, meg kell adni a készítendő kép méretét, feltölteni  a képet, és a megadott méretre elkészítjük a papírképet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X